Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 01-02-2004

BRANDSTICHTING

'S-HERTOGENBOSCH - Zaterdagavond is brand gesticht in een berging bij een flatwoning aan de Jacob Cnodestraat in 's-Hertogenbosch. Door buurtbewoners werd gezien dat enkele jongeren hard weg liepen toen de brand in een berging was ontstaan. Door snel ingrijpen van de buurtbewoners, een begon direct met blussen terwijl de een andere de brandweer waarschuwde, kon erg grote schade voorkomen worden. Van buitenaf is vermoedelijk brandend materiaal in de berging gegooid, waardoor de brand is ontstaan. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00 uur werd een vechtpartij gemeld op de rijnstraat in 's-Hertogenbosch. Een 40-jarige man uit 's-Hertogenbosch deed aangifte van mishandeling. Bij de mishandeling liep de man enkele kneuzingen in het gezicht op. Later meldde zich een 34 -jarige man uit 's- Hertogenbosch aan het politiebureau, met de melding dat hij betrokken was bij de mishandeling. De man is aangehouden. Na verhoor is hij later zondagochtend heengezonden.

BELEDIGING

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag is een 32-jarige man uit Tiel bekeurd. Op de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch beledigde hij twee passerende politiemensen.

TE VEEL GEDRONKEN, RIJBEWIJS INGEVORDERD

ROSMALEN - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur, is op de A2 onder Rosmalen een 52-jarige man uit Lichtenvoorde bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 9 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur werd gemeld dat op de Fleringen in 's-Hertogenbosch een spiegel van een auto was vernield. Door de eigenaar van de auto was een van de vernielers aangehouden. Bij de komst van de politie werd door de eigenaar van de auto een 18-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch overgedragen. De jongen bleek in het voorbij lopen de spiegel van een geparkeerde auto te hebben vernield. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN

DRUNEN - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.20 uur, is op de Jan Steenstraat in Drunen een 20-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 1 uur.