Politie Zuid-Holland-Zuid


30,31 januari en 1 februari, weekendberichten Hoeksche Waard


01-02-2004 - Persberichten district III

INBRAAK
NIEUW-BEIJERLAND- Vrijdag 30 januari is er tussen 16.30 en 22.00 uur ingebroken in een woning aan de Van Treslongstraat. De inbreker(s) kwamen binnen door de achterdeur open te breken. De buit bestond uit sieraden, een telefoon, een fototoestel en geld.De Technische Recherche stelt een onderzoek in.

GROTE ALCOHOLCONTROLE
s-GRAVENDEEL- De politie heeft vrijdagavond 30 januari een grote alcoholcontrole gehouden op verschillende toegangswegen van s-Gravendeel. Er zijn in totaal 770 ademtesten uitgevoerd. Vijf personen zijn aangehouden: een 65-jarige man uit Nieuwerbrug kreeg een rijverbod van een uur, een 55-jarige man uit s-Gravendeel kreeg een rijverbod van drie uur, een 48-jarige man uit s-Gravendeel kreeg een rijverbod van een uur , een 22-jarige man uit Rotterdam kreeg een rijverbod van twee uur en een 22-jarige man uit Rotterdam kreeg een rijverbod van vijf uur.

ALCOHOL MISBRUIK
HEINENOORD- op de N217 is in de nacht van vrijdag op zaterdag 31 januari een 21-jarige man uit Steenbergen aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van zes uur.

DRONKEN AUTOMOBILIST BOTST OP BOOM
s-GRAVENDEEL- Zondagmorgen 1 februari is een 20-jarige man uit s-Gravendeel aangehouden. Hij was even daarvoor op de Vlasstraat met zijn auto op een boom gebotst. Vervolgens heeft hij zijn auto achtergelaten en is naar huis gegaan. De politie heeft hem in zijn woning aangehouden. Hij was onder invloed van alcohol. Daarbij krijgt hij ook een proces verbaal voor het verlaten van de plaats ongeval.

VERKEERSONGEVAL
HEINENOORD- Zaterdagmiddag 31 januari heeft op de A29 een ongeval plaatsgevonden. Een 42-jarige man uit Roosendaal had door nog onbekende oorzaak zijn voertuig niet onder controle, raakte van de weg af en belandde met zijn auto in de sloot. De brandweer heeft het dak van zijn auto geknipt en de man uit de auto gehaald. Hij is met nekletsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.