Lekstroom, 14.00 uur

Utrecht 01-02-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Verkeersongeval met letsel

LOPIK Zaterdagmiddag vond er op de kruising M.A. Reinaldaweg met de S.L. van Alterenlaan een aanrijding plaats tussen twee personenautos.

Een 46-jarige automobilist uit Jaarsveld reed met zijn auto op de S.L. van Alterenlaan over de dijk in de richting van Jaarsveld. Aangekomen bij de kruising met de M.A. Reinaldaweg zag hij een 53-jarige automobilist uit Lopik, die van rechts aan kwam rijden uit de richting van Lopik, over het hoofd. Met als gevolg een flinke aanrijding. Beide voertuigen raakten total loss. De 46-jarige automobilist werd overgebracht naar het Hofpoort ziekenhuis in Woerden. De 53-jarige bestuurder werd samen met zijn inzittende, een 25-jarige man uit Lopik, overgebracht naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Beide voertuigen werden weggetakeld.

Diefstal uit woning

NIEUWEGEIN In een woning aan de Mendes da Costalaan werd in de nacht van zaterdag op zondag een inbreker overlopen.

De politie kreeg de melding binnen dat een bewoner een inbreker had overlopen en vervolgens was de inbreker gevlucht. Naar aanleiding van het opgegeven signalement van de bewoner zag de politie in de omgeving de verdachte lopen op de Noordstedeweg. Hierop werd de man staande gehouden. Na enig verzet van de verdachte, bekende de 19-jarige man (woonplaats onbekend) dat hij, nadat hij een ruit had ingeslagen, degene was die in de woning was geweest. Hierop werd de man als verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.