Rijn & Venen, 13.30 uur

Utrecht 01-02-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Rijden zonder Nederlands rijbewijs

WOERDEN De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist aan wegens het rijden zonder rijbewijs op de Rijksweg A12 ter hoogte van de afslag Woerden.

De politie zag de bestuurder van de auto slingeren. Hierop gaf de politie de man, een 34-jarige man uit Rotterdam, een stopteken en namen ze hem een blaastest af. Uit de blaastest bleek dat de man niet onder invloed was van alcohol. Wel toonde de man zijn rijbewijs uit Liberia, terwijl hij al reeds 2,5 jaar in Nederland woont. Hiervoor kreeg de man een proces-verbaal. De auto moest de man laten staan.

Meldingen stormschade

BREUKELEN / LOENEN AAN DE VECHT - De politie heeft op zaterdagavond en nacht diverse meldingen ontvangen over stormschade, gevaar van rondvliegende goederen en het ontstaan van verkeersgevaarlijke situaties. Hiervoor was meermalen inzet van de politie noodzakelijk.

Bij een benzinestation op de rijksweg A2 ter hoogte van Breukelen dreigden dakplaten van de luifel af te waaien. De toerit naar het benzinestation werd door de politie afgesloten en het parkeerterrein werd ontruimd.

Een omgewaaide boom op de hoek Herenstraat/Straatweg en op de Hein Kuitenstraat moest door de brandweer worden verwijderd. Ook lagen er omgewaaide hekken deels op de rijbaan van de Westkanaaldijk in Loenersloot.