24/1 Maasland
/> Oss 25-01-2004

VROUW AANGEHOUDEN, Ravenstein

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 24-jarige vrouw uit Berghem aangehouden voor het voldoen aan bevel of vordering en het verstoren van de openbare orde. De vrouw stond voor de woning van een familielid in Ravenstein te schreeuwen en wilde woning binnen. Op vordering van inmiddels gewaarschuwde agenten wilde zij de straat niet verlaten. Zij is vervolgens aangehouden en voor verhoor ingesloten.

AUTOMOBILIST ONDER INVLOED SCHELDT AGENTEN UIT, Nuland

Van vrijdag op zaterdag is op de N59 in Nuland een 25-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aangehouden voor het rijden in een auto onder invloed van alcohol. Bij zijn transport naar het bureau schold de verdachte de agenten uit voor alles en nog wat. Hij is voor verhoor ingesloten, kreeg een rijverbod van één uur en een proces-verbaal.

MAN GEWOND NA VAL MET FIETS, Oss

Van vrijdag op zaterdag is een 49-jarige man uit Heesch gewond geraakt na een val met zijn fiets op de Boterstraat in Oss. De man wilde al rijdend zijn fietsverlichting ontsteken, raakte een stoeprand en kwam ten val. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen in zijn gezicht op. Hij is per ambulance overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis.

VANDALEN RICHTEN SPOOR VAN VERNIELINGEN AAN, Macharen

Vrijdagavond hebben vandalen een spoor van vernielingen aangericht op de Caspar Boshartstraat in Macharen. Bij een woning werd in de achtertuin een fles met een brandbare vloeistof gegooid. Het vuur doofde vanzelf en richtte weinig schade aan. Drie autos in de straat werden bekrast en besmeurd met eierstruif. Van een vierde auto bleek de spiegel te zijn afgeschopt. Van de daders ontbreekt elk spoor. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844.