Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht

(verstuurd op 18-01-04)

DJ JEAN EN LIVE-TV IN IN PODIUM

Hardenberg-, Vrijdag 23 januari presenteert Popcentrum Podium 'Trancemission XL', een clubnight om je vingers bij af te likken. DJ Jean, onlangs verkozen tot de meest populaire Club DJ van Nederland, is leading. Een dag later wordt de Theaterzaal van Podium omgetoverd tot een heuse tv-studio.

Het is voor DJ Jean begonnen in 1989 met het winnen van de Nederland mix en scratch kampioenschappen. Met zijn vaste wekelijkse avond in de IT Madhouse is hij echt bekend geworden. Jean behoort in Nederland tot de meest bekende DJ's. In 2003 was hij weer bijna elke vrijdag in de heropende IT te beluisteren. 'Trancemission XL' wordt vrijdagavond vanaf 22.00 uur een megagrote club & tranceparty, powered by Red Bull met: DJ JEAN.

'The BOX-night' is zaterdagavond vanaf 23.00 uur een nachtelijke, zeer interactief en vooral een multimediaal stukje topentertainment. Professionele deejays zorgen voor een volle dansvloer en een prima sfeer. Het is een avond genieten in de zaal of op de speciale on-stage dance-areas. Ook op het grote podium een supergroot videoscherm want het dancemotto is: 'This is teevee men!' Met andere woorden: 100% garantie voor een dolle avond met een eersteklas stageshow! De hele avond is alles te zien op het twaalf vierkante meter grote videoscherm. Actieshots, sportbloopers, videoclips en.... je eigen bloopers. De cameracrew zorgt voor live-beelden op het scherm. Alle verdere informatie is te vinden op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht