Ingezonden persbericht

MegaSellers heeft wereldprimeur met HP Flex

PC's en workstations op maat gebouwd door HP, geleverd door MegaSellers

VIANEN, 20040109 -- VIANEN, 9 januari 2004 - MegaSellers lanceert als preferred business partner van HP als eerste ter wereld HP Flex; een nieuw online build-to-order programma voor zakelijke desktops en workstations.


HP Flex staat synoniem voor aantrekkelijk geprijsde custom-build configuraties op basis van individuele wensen. Hoewel HP Flex is ontwikkeld om klantspecifieke configuraties samen te stellen, is het programma ook perfect geschikt voor grote special-build projecten. Raymond Perridon, algemeen directeur van MegaSellers, is overtuigd dat met HP Flex veel klantenwensen worden vervuld: "Waar standaardconfiguraties te kort schieten, biedt HP Flex de oplossing. Met slechts een paar klikken van de muis kan de klant de verschillende componenten selecteren. Denk hierbij aan zaken zoals de geheugenomvang, de capaciteit van de vaste schijf en gewenste optische drive en talloze andere opties die kunnen worden gekozen."

Via de HP Flex tool op de website van MegaSellers kiest de klant die componenten die hij wenst. Bij bestelling wordt de order automatisch opgeslagen en rechtstreeks verzonden naar HP. Na een uitgebreide functionaliteits- en kwaliteitstest wordt de custom-build configuratie verzonden naar het opgegeven adres.

Het HP Flex Recept:
* Flexibel configureren en bestellen via www.megasellers.nl
* Originele componenten van HP
* HP verzorgt de productie, het testen én de aflevering
* Directe levering op ieder aangegeven adres in Nederland
* Al vanaf één PC of Workstation

Over HP
HP levert wereldwijd relevante technologie van vitaal belang voor werk en prive. Het aanbod van HP omvat IT infrastructuur, global services, personal computing en access devices en imaging en printing oplossingen. De laatste vier kwartalen behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 70,4 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op www.hp.nl.


Over MegaSellers
MegaSellers is al meer dan 15 jaar leverancier van computers, netwerken, printers, accessoires, software en supplies aan het MKB in Nederland. MegaSellers heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een specialist op het gebied van het opzetten, beheren en implementeren van bedrijfsnetwerken. Voor meer informatie: www.megasellers.nl




Ingezonden persbericht