Politie Rotterdam Rijnmond

Middaguitgave dinsdag 30 december 2003

* SNELHEIDSCONTROLES
ROTTERDAM - Personeel van de Verkeerspolitie (afdeling Verkeershandhaving) hield dinsdagmorgen op de Westzeedijk, Vierhavensstraat en Maasboulevard snelheidscontroles. Op de Westzeedijk lapten tussen zeven uur en half negen 29 van de in totaal 660 passerende automobilisten de 50-limiet aan hun laars. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 km/uur. In de Vierhavensstraat reden tussen zeven uur en kwart voor negen 35 van de in totaal 939 passerende autobestuurders harder dan de maximum toegestane snelheid van '50'. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/uur.
Tussen half acht en kwart voor negen flitste de radar op de Maasboulevard 15 van de in totaal 790 passerende autobestuurders. Hoogst gemeten overtreding bedoreg 83 km/uur in plaats van '50'.


* OVERVAL OP WINKEL
ROTTERDAM - Dinsdagmorgen omstreeks acht uur werd een aan de Oude Watering overvallen. Twee nog onbekende mannen kwamen de winkel binnen en bedreigden een personeelslid met een vuurwapen. Hij werd gedwongen de kluis te openen. Met een nog onbekend geldbedrag aan buit renden de overvallers vervolgens de winkel uit en vluchtten in onbekende richting. De recherche van het district Feijenoord-Ridderster stelt een nader onderzoek in.

Ochtenduitgave dinsdag 30 december 2003