Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (30/12)

Bergen op Zoom, dinsdag 30 december 2003

Auto gestolen na woninginbraak

OSSENDRECHT: Een personenauto van het merk Volkswagen Golf voorzien van het kenteken 26-GG-LS is maandagnacht gestolen vanuit een bedrijfsruimte aan de Dorpsstraat. De daders forceerde in eerste instantie een ruit van de woning die aan de bedrijfsruimte grenst. Vervolgens is de keuken doorzocht en kon met de aangetroffen autosleutels het voertuig worden meegenomen. Er is aangifte gedaan bij de politie die de auto internationaal heeft gesignaleerd.

Drukte bij milieustraten

OSSENDRECHT/ROOSENDAAL: De politie heeft vandaag diverse malen moeten optreden bij de milieustraten in de diverse steden. Inwoners van Ossendrecht zorgden voor een lange file bij de milieustraat aan het Putsmolentje. De politie moest hier het verkeer regelen. Bij de milieustraat in Roosendaal leidde de grote drukte tot irritatie onder de wachtenden. Door bemiddeling van de politie kon een ieder uiteindelijk, na lang wachten, zijn vuil afgeven.

Computers buitgemaakt bij inbraak

BERGEN OP ZOOM: Een drietal computers en een beeldscherm is de buit van een diefstal op klaarlichte dag bij een bedrijf aan de Sint Josephstraat.
Terwijl het personeel dinsdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur in een andere ruimte was konden de daders in het magazijn komen en de goederen meenemen.

Vuurwerk vernielt brievenbus

BERGEN OP ZOOM: Een bewoonster van de Overakker schrok maandagnacht omstreeks 01.30 uur wakker toen zij een harde knal hoorde. Het bleek dat onbekenden de brievenbus die bij haar in de tuin stond met vuurwerk hadden opgeblazen.

Inbraak bedrijf

HOEVEN: In een pand aan de Hertenlaan in Hoeven is maandagnacht ingebroken. De daders wisten zich de toegang tot het pand te verschaffen door een steen door een ruit te gooien. Er wordt niets vermist.

Diefstal uit rolcontainer

ROOSENDAAL: Een bedrijf gevestigd aan het Dijkcentrum is vanochtend de inhoud van een rolcontainer kwijtgeraakt. De rolcontainer was door een leverancier kort daarvoor geplaatst aan de achterzijde van het pand toen een getuige meldde dat de rolcontainer open stond en de inhoud gedeeltelijk was verdwenen. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 08.15 en 08.30 uur.

Inbraak in woning

ROOSENDAAL: In een woning aan de Reginadonk is naar nu bekend geworden zondagmiddag ingebroken. De dader vernielde een ruit van de voordeur waardoor men binnen kon komen. De gehele woning is doorzocht. Een computer en sieraden worden op dit moment vermist.

Container in brand

ROOSENDAAL: Een kledingcontainer is dinsdagmiddag uitgebrand nadat er vuurwerk in was gegooid. De brandweer heeft de brand geblust.

Inbraak in auto

RUCPHEN: Doordat de daders schrokken van de krantenbezorgers kon een inbraak in een auto worden voorkomen. Een bewoner van de Hoofdvaart had zijn auto voor de deur geparkeerd toen hij dinsdagochtend heel vroeg werd gewekt door de krantenbezorgers. Die meldde dat zij zojuist een tweetal mannen hadden zien wegrennen bij zijn auto die hadden getracht in te breken, waarbij een ruit van het portier was gesneuveld.

Bron: Nicolette Bovenhorst