Politie Zeeland


O-8931-2003 ONDER INVLOED


Op de Kerkring in Nieuwerkerk werd in de nacht van maandag/dinsdag een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duivenland aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Zij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


W-8932-2003 AUTOBANDEN IN BESLAGGENOMEN


De politie heeft dinsdagmorgen enkele honderden autobanden aangetroffen die waren opgeslagen in een container op industrieterrein Ramsburg te Middelburg.
De politie kwam de partij banden op het spoor na binnengekomen tips en gaat ervan uit dat de banden verbrand zouden worden tijdens de Nieuwjaarsnacht in Middelburg.
In verband hiermee is een 16-jarige Middelburger aangehouden en in verzekering gesteld. De banden werden in beslaggenomen en zijn inmiddels afgevoerd door medewerkers van de Gemeente Middelburg. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.


Z-8933-2003 RIJBEWIJS INGENOMEN


Van een 44-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is maandagavond rond 20.30 uur op de Marktstraat in Aardenburg het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een blaastest bleek dat hij vier maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.


W-8934-2003 WONINGINBRAAK


Tussen maandagavond 18.00 uur en dinsdagmorgen 10.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Spuistraat te Vlissingen.
Uit de woning werd een geldbedrag van een paar honderd euro weggenomen. Braakschade is niet bekend.


W-8935-2003 KRANTEN IN BRANDGESTOKEN


Bij de toegangsdeur van een flatblok aan de Anna Blamanlaan te Vlissingen hebben onbekenden maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur een stapel kranten in brand gestoken.
De brand kon door een omstander worden gedoofd. Schadebedrag is niet bekend.