Airspray

PERSBERICHT

Alkmaar, 30 december 2003

Airspray schikt patentdispuut

Airspray heeft vandaag aangekondigd, dat het een schikkings-voorstel heeft geaccepteerd aangaande de vermeende inbreuk-zaken, die in Duitsland en de Verenigde Staten liepen tegen Rieke Packaging Systems.
Airspray heeft het conflict geschikt om tijd en kosten te besparen van een mogelijk langdurige rechtszaak, die gepland stond voor april 2004 in de Verenigde Staten en al onder de rechter was in Duitsland.

Bedrijven hebben een overeenkomst gesloten, waarbij Airspray Rieke niet langer zal vervolgen voor de vermeende inbreuk van één van de schuimpatenten en waarbij Rieke een financiële compensatie tot aan het einde van de levensduur van het patent zal betalen. Verdere details van de overeenkomst zijn vertrouwelijk.

Profiel Airspray

Airspray is een vooraanstaande fabrikant van innovatieve dispensers met een hoge toegevoegde waarde. Airspray is marktleider in mechanische schuimdispensers. Airspray levert aan producenten van consumentenproducten, waaronder multinationals als Unilever, Wella, Colgate, L'Oréal, Henkel-Schwarzkopf en Johnson & Johnson. Er werken momenteel meer dan 115 mensen bij Airspray.
Airspray is een 'technology-driven' onderneming. In haar 20-jarig bestaan heeft Airspray zich gespecialiseerd in R&D en in het in massaproductie brengen en wereldwijd vermarkten van innovatieve dispensers. Airspray heeft op dit moment meerdere typen dispensers, die alle zonder drijfgassen werken. Airspray is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds mei 1998. In de Verenigde Staten worden er aandelen "over-the-counter" ("AYAKY") verhandeld.



Airspray