An English translation of this release will follow later

Dit is een gezamenlijk persbericht van HITT N.V. en Corpin B.V.

Corpin verlengt aanmeldingstermijn inzake bod op HITT

Onder verwijzing naar de openbare mededelingen van 29 oktober 2003 en 27 november 2003 en het biedingsbericht d.d. 27 november 2003 (het Biedingsbericht ) maken Corpin B.V. ( Bieder ) en HITT N.V. ( HITT ) bekend dat Bieder de aanmeldingstermijn van het openbaar bod ( Bod ) op alle uitstaande gewone aandelen in HITT ( Aandelen HITT ) zal verlengen tot 16 januari 2004, 15:00 uur C.E.T., omdat voorwaarde a) zoals weergegeven in paragraaf 6.3 van het Biedingsbericht thans nog niet is vervuld.

Per de sluitingsdatum van de originele aanmeldingstermijn, maandag 22 december 2003 om 15:00 uur C.E.T., waren in totaal 3.286.502 Aandelen HITT aangemeld dan wel gecommitteerd (zijnde 70,0% van alle Aandelen HITT). 642.447 Aandelen HITT (zijnde 13,7% van alle Aandelen HITT) zijn aangemeld onder het Bod. Onder de voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan hebben HITT Holding B.V. en Todlin N.V. onherroepelijk toegezegd alle 2.644.055 Aandelen HITT (zijnde 56,3% van alle Aandelen HITT) die door hen gezamenlijk worden gehouden over te dragen aan Bieder in ruil voor nieuw uit te geven aandelen in het aandelenkapitaal van Bieder.

Mede naar aanleiding van speculaties omtrent het Bod in diverse media, hecht Bieder eraan duidelijkheid te verschaffen aan houders van Aandelen HITT over de mogelijke vervolgstappen van Bieder. Bieder zal onder geen beding de biedprijs verhogen en zal de aanmeldingstermijn niet, zoals bedoeld in artikel 9o lid 5 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995, verder verlengen.

Met de verlengde aanmeldingstermijn biedt Bieder aan houders van Aandelen HITT, die hun Aandelen HITT nog niet hebben aangemeld, de gelegenheid om hun Aandelen HITT alsnog aan te melden met inachtneming van bovenstaande informatie. Aandelen HITT kunnen worden aangemeld op dezelfde wijze en onder dezelfde voorwaarden als opgenomen in het Biedingsbericht.

Bieder zal uiterlijk op 23 januari 2004 bekendmaken of het Bod al dan niet gestand wordt gedaan.

Het Bod

Voor elk Aandeel HITT van nominaal EUR 0,25 biedt Bieder een prijs in contanten van EUR 5,00 (de Biedprijs ), inclusief het door HITT betaalbaar te stellen of betaald dividend over het boekjaar 2003. Bijgevolg zullen de houders van Aandelen HITT, indien het Bod gestand wordt gedaan voordat enig dividend over het boekjaar 2003 is uitgekeerd, een compensatie voor het dividend over het boekjaar 2003 ontvangen via de Biedprijs en derhalve geen dividend ontvangen via een afzonderlijke dividenduitkering. Indien enig dividend over het boekjaar 2003 is uitgekeerd voordat het Bod gestand is gedaan, dan zal de Biedprijs worden verlaagd met die dividenduitkering.

Aanbeveling

De Raad van Commissarissen en de Directie van HITT ondersteunen het Bod en adviseren de houders van Aandelen HITT het Bod te accepteren. De heer H. Prinsen (lid van de Raad van Commissarissen van HITT) en de heer J.H.M. van Asperen (financieel directeur van HITT) houden 52%, respectievelijk 12%, van het aandelenkapitaal van HITT Holding B.V. Vanwege dit aandelenbelang in HITT Holding B.V. hebben de heren Prinsen en Van Asperen niet namens HITT deelgenomen aan de beraadslagingen en de besluitvorming over het Bod, noch deze aanbeveling.

Aanmeldingstermijn

De verlengde aanmeldingstermijn eindigt op 16 januari 2004, 15:00 uur C.E.T. Voor nadere informatie omtrent het Bod wordt verwezen naar het Biedingsbericht.

Gestanddoening

Bieder zal het Bod gestand doen indien onder meer aan de voorwaarde voldaan is dat het totaal aantal Aandelen HITT dat is aangemeld onder het Bod tezamen met het totaal aantal Aandelen HITT dat door Bieder en haar aandeelhouders (i.e. HITT Holding B.V. en Todlin N.V.) wordt gehouden ten minste 95% bedraagt van alle Aandelen HITT. Voor de voorwaarden voor gestanddoening wordt verwezen naar het Biedingsbericht.

Betaling

Betaling van de Biedprijs zal uiterlijk geschieden op de vijfde beursdag na de publicatiedatum van de gestanddoening van het Bod aan de houders van Aandelen HITT die alsdan hun Aandelen HITT hebben aangeboden en geleverd.

Dit persbericht verschijnt eveneens in het Engels; de Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie.

Deze mededeling is een openbare mededeling zoals bedoeld in artikel 9o lid 5 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Apeldoorn, 29 december 2003 Amsterdam, 29 december 2003

HITT N.V. Corpin B.V.

Contact voor de media:

M.A van Kempen

Tel.: +31 (0)70 346 3760