Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht KERST 2003

(verstuurd op 18-12-03 i.v.m. vervroegde sluitingstijden h.a.h.-bladen)

Vrolijke Kerst in Popcentrum Podium

Hardenberg-, Popcentrum Podium en Muziekcafe De Troubadour in Hardenberg maken zich op voor de laatste loodjes van 2003, het jaar dat een topjaar werd voor zowel het popcentrum als het muziekcafe. Enkele dagen nadat de Tweede Kamer besloot om geheime zenders (de piraten) een eigen plek in de ether te geven, presenteert Podium op tweede Kerstdag haar eerste Hollandse Hitfestival. Kan het actueler?

Podium presenteert op tweede Kerstdag 26-12 voor het eerst haar bestaan haar eigen: Hollandse Hitfestival Deel 1. Een vrolijk Kerstfeest dus. Binnen schitteren de echte Nederlandse sterren op het Kerstpodium. Podium presenteert: Harm Wolters, De Havenzangers, Koos Alberts en natuurlijk zijn Gea en Lucas er bij. Een top-avondje in top Kerstsfeer met bekende artiesten voor elk wat wils. Zaal open: 20.00 uur, aanvang: 21.00 uur

Zaterdag 27 december is alweer de laatste zaterdag van het jaar. Tijd om in stijl afscheid van al die toffe avonden in Podium te nemen. En dat doen we met een waar zakdoekjesfeest. On stage: 'Diep Triest'. De Groningse band Diep Triest trekt al jaren volle zalen met het levenslied. Een goede smartlap is een lied dat je vanuit je tenen kunt zingen, is het motto. Zaal open om 23.00 uur.

In de eerste nacht van 2004 zijn Podium en ook muziekcafe De Troubadour geopend. Hier de feiten van Podium: NEW YEARS PARTY 2004 van 01.00 tot 06.00 uur. De Troubadour: SILVESTERPARTY 2004 met deejay Cris van 01.00 uur tot 06.00 uur.

Alle actuele informatie is te vinden op www.poppodium.nl

Einde persbericht.