25/12 Den Bosch
r/> 's-Hertogenbosch 25-12-2003

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

De politie heeft woensdagmiddag een 28-jarige man uit Zaltbommel aangehouden. Medewerkers van een winkel aan de Markt in s-Hertogenbosch hadden gezien dat de man kleding wegnam zonder ze te betalen. Ze belde de politie en die hield de man aan. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

HUISELIJK GEWELD, Drunen

Een 41-jarige man is woensdagavond aangehouden in zijn woning in Drunen. De man wordt er van verdacht zijn vrouw eerder die avond mishandeld te hebben. Zij deed aangifte. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

BOSSCHENAAR VERNIELD RUIT, s-Hertogenbosch

De politie heeft woensdagavond een 48-jarige Bosschenaar aangehouden op de Vaaltweg in zijn woonplaats. De man had zojuist een ruit van een bedrijfspand aan deze straat vernield. Agenten hadden dit gezien. Daarop werd hij aangehouden. Na verhoor kon hij met een proces-verbaal huiswaarts keren.

TE DIEP IN HET GLAASJE, s-Hertogenbosch

Een 26-jarige Bosschenaar is woensdagnacht aangehouden op de Sint Janssingel in zijn woonplaats. Controle wees uit dat de man te veel gedronken had. Hij gaf echter een valse naam op bij zijn aanhouding. Na de vaststelling van zijn echte identiteit kon de man later die nacht huiswaarts keren met een rijverbod van twee uur en twee processen-verbaal, één voor rijden onder invloed en één voor het opgeven van een valse naam.

MAN WEIGERT WEG TE GAAN, s-Hertogenbosch

De politie heeft donderdagmorgen een 24-jarige Bosschenaar aangehouden op de Hesselsstraat in zijn woonplaats. Bij een apotheek in die straat had de man onenigheid gehad met een medewerker. Toen de medewerker dit in het bijzijn van de politie met de man wilde uitpraten, wilde hij dit niet. Vervolgens gaf de politie de man de opdracht de apotheek te verlaten. Na meerdere verzoeken bleef de man zich hinderlijk ophouden in de omgeving. Daarop werd hij aangehouden. Daarbij verzette hij zich en hij werd in de handboeien afgevoerd naar het bureau. Daar is hij ingesloten.