De Unie


PGGM: Info bijeenkomst Sociaal Beleidskader

Culemborg, 22 december 2003 - Na een langdurig onderhandelingstraject zijn De Unie en de andere vakorganisaties met PGGM tot een onderhandelaarsakkoord gekomen over het sociaal beleidskader voor de reorganisaties bij PGGM.

De hoofdlijnen van dit akkoord zijn door PGGM al op het intranet gezet. Op 6 januari 2004 overleggen de vakorganisaties en PGGM over de vastlegging van de afspraken in formele teksten. Als dit overleg is afgerond kan De Unie de definitieve tekst aan haar leden toezenden. Met deze tekst, en de informatie van de ledenbijeenkomst kunt u zich een oordeel vormen over het sociaal beleidskader.

Op maandag 12 januari 2004 houden de vakorganisaties een gezamenlijke informatiebijeenkomst voor de leden. De stemming over het sociaal beleidskader wordt door de vakorganisaties afzonderlijk geregeld.

Ik nodig u van harte uit om bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt daar terecht met uw vragen en opmerkingen en het is nuttig de mening en vragen van collegas te horen.

Zoals bij een gecompliceerde overlegsituatie onvermijdelijk is, is De Unie over een aantal onderdelen van het sociaal beleidskader tevreden, en over andere aspecten minder tevreden. Het resultaat in totaliteit bezien is zodanig dat De Unie het aan de leden wil voorleggen. U kunt als lid van De Unie aangeven of u met dit resultaat instemt of dat u vindt dat De Unie hier niet mee akkoord moet gaan.

Informatiebijeenkomst 12 januari 2004

tijd: 13.00 15.00 uur

plaats: kantoor Kroostweg Noord

Inge de Vries
bestuurder

woensdag, 24 december 2003