Dolfinarium


Bekroonde Winterdolfijnenshow in première

Dolfinarium Harderwijk omgetoverd tot Winterwereld van de Zee

publikatiedatum: 8 december 2003 auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 8 december 2003 - Met de familie genieten kan deze winter weer in Dolfinarium Harderwijk. Op 20 december gaat hier de bijzondere Winterdolfijnenshow in première. Deze show, `Op reis naar het Noorderlicht', is in november bekroond met de derde prijs voor `Beste show ter wereld'. Het Dolfinarium is gehuld in winterse sferen en de gasten kunnen in Wally's Wenswoud hun wens achterlaten en genieten van winterse lekkernijen.

Het Noorderlicht
In de Winterdolfijnenshow speelt het unieke lichtverschijnsel `het Noorderlicht' een belangrijke rol. Afgelopen november is deze show bekroond voor `beste show ter wereld' door de wereldwijde organisatie van thema- en attractieparken, de IAAPA. De dolfijnen nemen de gasten mee op reis naar een magisch kleurspektakel. Het is een betoverende wintershow bestaande uit een combinatie van de prestaties van dolfijnen en trainers aangevuld met show en theater.

De gasten maken in de Winterwereld van de Zee kans op de vervulling van een wens. In Wally's Wenswoud kunnen de gasten hun grootste wens achterlaten.

De walrussen, zeeleeuwen en zeehonden zijn natuurlijk van de partij met hun grappige shows en presentaties. Ook de winnende show van de Steller Zeeleeuwen is te bewonderen. Deze show heeft afgelopen november de tweede prijs gewonnen voor `Beste edutainmentshow' wereldwijd.

Tijdens de winterse dagen zorgt het Dolfinarium voor heerlijke warme versnaperingen. In het Lagune Restaurant kan de dag bijzonder worden afgesloten tijdens een diner bij de dolfijnen.

Openingstijden Dolfinarium Harderwijk
Vanaf 20 december 2003 t/m 4 januari 2004 is het park dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (m.u.v. 1e Kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag).
Entreeprijs: vanaf 3 jaar EUR 19,25.