Arcadis NV

Joost Slooten ARCADIS NV Tel. +31 26 3778604

Arnhem, 19 december 2003

ARCADIS Planrealisatie BV neemt boetebesluit NMA in beraad

ARCADIS heeft vandaag kennisgenomen van het besluit van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) waarin haar dochteronderneming ARCADIS Planrealisatie BV een boete is opgelegd van 369.000 in verband met haar rol in de aanleg van kunststof atletiekbanen in de periode 1998-2000. De onderneming beraadt zich over de te nemen stappen naar aanleiding van dit boetebesluit.

Binnen ARCADIS Planrealisatie BV zijn de uitvoerende activiteiten van ARCADIS ondergebracht. Deze maken minder dan 5% uit van de totale omzet van ARCADIS. Inmiddels is een deel van deze activiteiten afgebouwd. Daarnaast heeft ARCADIS begin 2003 wereldwijd een integriteitscode ingevoerd. Door middel van een actief integriteitsbeleid moet dit een integere en transparante bedrijfsvoering waarborgen.

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Wij nemen verantwoordelijkheid voor projecten en programma's van idee, via implementatie tot exploitatie, voor zowel bedrijven als overheden. Centraal in onze integrale aanpak staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers. ARCADIS heeft wereldwijd een jaarlijkse omzet van circa 850 miljoen en heeft 8500 medewerkers in dienst.

© ARCADIS, nv. All rights reserved.