De Unie


Horeca - Horeca Branche Instituut ingesteld

17 december 2003 - Met ingang van 1 januari 2004 is het Horeca Branche Instituut ingesteld, waarin een deel van de taken van de Sbh en de SVH zijn samengebracht. Adrie van Bokkem heeft namens de Unie zitting in het bestuur van dit instituut.

Met ingang van 1 januari 2004 is het Horeca Branche Instituut ingesteld. In het Horeca Branche Instituut wordt een deel van de taken van Sbh en de taken van SVH samen gebracht om te komen tot 1-loket voor de Horecabranche.

De taken die Sbh thans verricht voor de financiële fondsen zoals het pensioenfonds Horeca & Catering en het pensioenfonds voor de Verblijfsrecreatie worden per
1 januari 2004 ondergebracht in het pensioenfonds Horeca & Catering.
In de bijgaande brief van het bestuur van het Horeca Branche Instituut is aangegeven, dat de instelling per 1 januari 2004 een bestuurlijk en juridisch feit is en de inrichting van de werkorganisatie in het 2 kwartaal van 2004 zal zijn afgerond. Tot dat moment zal Sbh de werkzaamheden die vanaf 1 januari 2004 nog tot haar taak Behoren blijven uitvoeren op het huidige adres en met dezelfde contactpersonen.

Ondergetekende zal zitting nemen in bestuur van Het Horeca Branche Instituut .

Met vriendelijke groeten,

A.J. van Bokkem bestuurder

donderdag, 18 december 2003