Multikabel


Prijzenfestival voor Multikabel internetabonnees 17 december 2003

Multikabel houdt ook dit jaar weer een grote eindejaarsactie voor haar internetabonnees. De actie loopt tot het einde van het jaar en internetabonnees kunnen vele mooie prijzen verdienen.

De actie is bekend als een Member gets Member actie, waarbij het de bedoeling is dat huidige internetabonnees nieuwe abonnees aanmelden.

Tot het einde van het jaar kan elke internetabonnee nieuwe abonnees aandragen. In ruil daarvoor ontvangt men dan een korting op het huidige abonnement en daar bovenop zogenaamde makkies, die aan het einde van de actie in te ruilen zijn voor prijzen die variëren van een webcam tot een home cinema set.

De actie is elk jaar een groot succes en wordt om die reden dan ook weer herhaald. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat in december is afgerond blijkt dat Multikabel vele ambassadeurs heeft en hiermee verwacht zij dan ook het totaal aantal nieuwe aanmeldingen van vorig jaar te kunnen overtreffen.

Multikabel heeft inmiddels ruim 80.000 klanten die internetten via de kabel. Dat betekent dat ruim een op de vier huishoudens in Noord-Holland Noord en in de Haarlemmermeer een snelle internetverbinding via de kabel hebben.

Meer informatie over de Member gets Member actie is te vinden op www.multikabel.nl/actie of op teletekstpagina 103 van het Multikabel TV Informatiekanaal (kanaal 5+, 176 Mhz).