Ingezonden persbericht


PERSBERICHT EINDHOVEN, 21-07-2003

Planet Rock festival in Beursgebouw onderdeel van Planet Rock Hiphop weekend

13 DECEMBER NIEUWE DATUM PLANET ROCK

Op zaterdag 13 december wordt de vijfde editie van het Hiphop evenement Planet Rock gehouden. Planet Rock, wat plaatsvindt in het Beursgebouw, is een onderdeel van een nieuw driedaags Hiphop evenement in Eindhoven, het Planet Rock Hiphop weekend.

Het grootste Hiphop evenement van de Benelux, Planet Rock, viert dit jaar haar vijf jarig jubileum. Voor de organisatie dé aanleiding om het evenement flink uit te breiden.

De uitbreiding wordt enerzijds gerealiseerd door middel van het Planet Rock Hiphop weekend, wat dit jaar voor het eerst zal plaatsvinden. Het Planet Rock Hiphop weekend is tot stand gekomen door een kruisbestuiving met Eindhovense culturele instellingen. Het publiek krijgt de gelegenheid om tijdens het tweede weekend van december, op verschillende locaties, de elementen van de Hiphop cultuur intensief te beleven.

Anderzijds is de uitbreiding merkbaar binnen het Planet Rock festival in het Beursgebouw. Als hoogtepunt van het Planet Rock Hiphop weekend zal deze jubileumeditie indrukwekkender zijn dan ooit.

Het Planet Rock Hiphop weekend wordt mede mogelijk gemaakt door Brabant Pop en de financiële bijdragen van het Fonds voor Podiumprogrammering en Marketing en Actieplan Cultuurbereik Eindhoven.

Meer informatie over het programma van het Planet Rock weekend wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

3910622.gif



Ingezonden persbericht