Eemland noord 12.07 uur

Utrecht 13-12-2003 - Persberichten district Eemland noord

Hennepkwekerij ontmanteld

SOEST - Vrijdagmiddag werd in de Laanstraat een hennepkwekerij ontmanteld.

In de woning stonden 800 planten. Ook werd geconstateerd dat de stroom illegaal was afgetapt. Dezelfde middag werd de plantage ontruimd.

De 36-jarige bewoner van het pand werd aangehouden toen hij tegen het eind van de actie uit zichzelf op het politiebureau verscheen.

Illegaal vuurwerk

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Een 32 jarige man uit Bunschoten/Spakenburg werd vrijdagavond omstreeks 22.20 uur aangehouden op De Kronkels. Er staken vijf stokken uit zijn plastic zak. Agenten vroegen om de inhoud van de tas te zien en ontdekten lawinepijlen. De pijlen werden in beslag genomen en tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Verlichtingscontrole

Soest Op de Birkstraat werden vrijdagochtend fietsers gecontroleerd op verlichting. De controle vond plaats tussen 07.45 en 08.15 uur. Er werden zestien bekeuringen uitgedeeld.

Dronken achter het stuur

UTRECHT - Een 42-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg werd in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.30 uur aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Agenten zagen de man slingerend rijden op de Bikkersweg. De man bleek een alcoholpromillage van 600 ug/l in zijn lichaam te hebben. Zij rijbewijs werd ingevorderd en tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.