2e persbericht van donderdag 11 december 2003

Els 11-12-2003 - Berichten uit de regio:

Eindhoven: Lichtgevende kerstman met rendieren gestolen

Vanaf de voorgevel van een woning aan de Briljant is in de nacht van woensdag op donderdag de kerstverlichting gestolen. Het was een draadwerk met gekleurde lampjes in de vorm van een kerstman in een slee met daarvoor rendieren.

Helmond: Auto gestolen na woninginbraak

In een woning aan de Bakelsedijk is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. Hier werd een jas weggenomen met autopapieren, een paspoort en een rijbewijs. Ook werden autosleutels uit de woning gestolen waarmee vervolgens een grijze Audi Avant TDI met het kenteken 54-ND-DN werd weggepakt.

Asten: Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Prins Bernhardstraat is tussen woensdag 22.30 uur en donderdag 9.00 uur ingebroken. De dader brak een deur aan de achterkant van het pand open. Er werden onder meer 40 batterijen, 10 koffieautomaten, twee fotocameras, 6 slaapzakken en 12 horloges gestolen.

Deurne: Geld gestolen uit woning

Uit een woning aan de Roothaertstraat is donderdag tussen 9.20 en 9.50 uur een geldbedrag van ongeveer 100 Euro gestolen. De dader kwam binnen door een ruit van een deur aan de achterkant van het pand te vernielen.

Heeze: Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Industrieweg is tussen woensdag 11.30 uur en donderdag 9.30 uur ingebroken. Een raam van de voordeur werd vernield om binnen te komen. Het is vooralsnog onbekend wat uit het bedrijf is weggenomen.