BOVAG


Nog gerichter caravans zoeken op www.BOVAG-occasions.nl

11 December 2003

Door de introductie van een nieuw, innovatief zoeksysteem kan op www.BOVAG-occasions.nl nog gerichter worden gezocht naar caravans. Behalve op merk, bouwjaar, gewicht en prijs, kan nu ook worden gezocht op indeling en accessoires.

Beschikt de caravan over een douche, een toilet of een vast bed? Waar zit de keuken en hoe is de zitruimte ingedeeld? Welke accessoires zijn inbegrepen bij de verkoop. Belangrijke vragen voor wie zich orienteert op de aanschaf van een caravan. Bij vrijwel alle aangeboden caravans zijn ook meerdere fotos beschikbaar. Zo kan de aspirant-koper al via internet een goed idee krijgen of de caravan aan zijn of haar eisen en smaak voldoet.

Nieuwe caravans zijn onderling redelijk eenvoudig te vergelijken door de catalogusgegevens naast elkaar te leggen. De nieuwe, innovatieve zoekopties in het caravangedeelte van www.BOVAG-occassions.nl maken dat voor occassions nu ook een stuk makkelijker. De nieuwe zoekopties werden ontwikkeld in samenwerking met Internet Service Nederland ISN, uitgever van onder meer www.caravangids.net.

Naast ruim 5000 caravans en kampeerautos, vindt de bezoeker van www.BOVAG-occasions.nl ook een royaal aanbod van personenautos, motorfietsen en bestelautos. In totaal presenteren zon 3000 BOVAG-aangesloten bedrijven daar ruim 75.000 voertuigen. En altijd met de zekerheid van de bekende BOVAG Garantie.