11/12 Den Bosch

's-Hertogenbosch 11-12-2003

AUTOMOBILIST RIJDT DOOR, s-Hertogenbosch

De politie heeft woensdagmiddag een 24-jarige Bossche automobilist aangehouden. De man wordt er van verdacht een 25-jarige plaatsgenoot eerder die dag op de Boschdijkstraat in s-Hertogenbosch te hebben aangereden en te zijn doorgereden. Het slachtoffer fietste op de Boschdijkstraat toen hij en de automobilist woorden kregen. Toen het slachtoffer verder fietste werd hij van achter door de Bosschenaar aangereden. Als gevolg van de val had hij pijn aan zijn knie en hand. De verdachte meldde zich op verzoek van de politie woensdagmiddag op het politiebureau en hij is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

MAN VERMOEDELIJK IN BEZIT VAN HEROÏNE s-Hertogenbosch

Een 23-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag op het stationsplein in s-Hertogenbosch aangehouden. Agenten zagen dat de man zich verdacht gedroeg op het Stationsplein. Even verderop controleerden ze de man. Op de plaats waar hij gelopen had werden een twintigtal bolletje drugs, vermoedelijk heroïne aangetroffen. Daarop werd hij aangehouden. Hij is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

OPENLIJKE GEWELDPLEGING EN BEDREIGING, s-Hertogenbosch

De politie heeft een 25-jarige Bosschenaar aangehouden op de Johan van de Veldestraat in s-Hertogenbosch. De man wordt er van verdacht samen met twee plaatsgenoten een medewerker van een winkel aan de Pensmarkt in s-Hertogenbosch mishandeld en bedreigd te hebben. De politie zag de drie verdachten rijden op de Johan de Veldestraat en hield ze staande. De 25-jarige verdachte kon worden aangehouden. De twee anderen konden ontkomen. De 25-jarige verdachte is gehoord en aan het einde van de dag huiswaarts gestuurd. De identiteit van de twee andere mannen is bij de politie bekend.

WINKELDIVEGGE AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

De politie heeft donderdagochtend een 43-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Pensmarkt in s-Hertogenbosch. Personeel van een winkel aldaar had de vrouw betrapt toen zij zonder te betalen een kledingstuk uit de winkel weg wilde nemen. Proces-verbaal is opgemaakt.

GEWOND BIJ VERKEERSONGEVAL, s-Hertogenbosch

Een 30-jarige Bosschenaar is donderdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Treurenburg in zijn woonplaats. De Bosschenaar kwam vermoedelijk vanuit de richting Hambakenweg en reed Treurenburg op. Vervolgens is de auto waarschijnlijk geslipt en tegen een lantarenpaal aangereden en daarna om zijn as gedraaid. Het slachtoffer is door de ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.