11/12 De Leijgraaf

Uden 11-12-2003

TE DIEP IN HET GLAASJE, Uden, Veghel

De politie heeft woensdagnacht een 21-jarige automobilist uit Uden betrapt op het rijden onder invloed. Een blaasproef wees uit dat de man te veel gedronken had. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur. De controle was op de Lupinestraat in Uden.


---

Een 58-jarige automobilist uit Schijndel werd die nacht ook betrapt op het rijden onder invloed. Ook hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur. Deze controle was op de Eerdsebaan in Veghel.

BESTUURDERS BEKEURD, Veghel

De politie heeft donderdag vijftien automobilisten bekeurd omdat zij gebruik maakten van het fietspad Den Dubbelen in Veghel (onder de A50). De politie zal de komende tijd hier vaker controleren.

GEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL, Volkel

Bij ene ongeval op de rondweg Volkel in Volkel zijn woensdagmiddag een 53-jarige man uit Mill, een 23-jarige vrouw uit Nijmegen en een 53-jarige vrouw uit Uden gewond geraakt. De 53-jarige Udense vrouw reed met haar auto over de rondweg Volkel komende uit de richting van Odiliapeel. Ze hield niet zoveel mogelijk rechts en kwam daardoor frontaal in botsing met de auto van de 53-jarige man uit Mill. Bij hem in de auto zat het 23-jarige slachtoffer. Alle slachtoffers zijn door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de weg enige tijd afgesloten.