Gemeente 's-Hertogenbosch

11-12-2003

Abonnement raads- en commissiestukken

Als u het politieke gebeuren in onze gemeente op de voet wilt volgen, kunt u een abonnement nemen op de agenda van de gemeenteraad of één van de vier raadscommissies. Deze agenda krijgt u dan maandelijks toegezonden. Bij alle agenda's zit een aanvraagkaart. Wanneer u belangstelling heeft voor bepaalde onderwerpen op de agenda, kunt u de daarbij behorende stukken met de kaart opvragen. De eerste drie raads- dan wel commissiestukken worden gratis toegezonden, daarna betaalt u een vergoeding van ? 0,60 per voorstel. U kunt ook een abonnement nemen op bijvoorbeeld de raadsagenda en alle voorstellen, of op de maandelijkse commissiestukken.

raad

Overzicht abonnementsprijzen 2004
A. Raadsagenda ? 25,05
B. Agenda van een raadscommissie (per commissie) ? 25,05 C. Losse raadsvoorstellen of commissiebrieven, vanaf vier per vergadering (per stuk) ? 0,60
D. Raadsagenda + raadsvoorstellen + commissiestukken ? 127,55 E. Commissiestukken (inclusief verslagen) ? 80,00 F. Notulen raadsvergadering ? 60,80

Hoe bestellen?
Als u de abonnementsprijs overmaakt naar gironummer 10.66.826 of bankrekeningnummer 28.50.39.091 ten name van de gemeente 's Hertogenbosch, onder vermelding van de abonnementskeuze (A t/m F) krijgt u ze vervolgens automatisch toegestuurd. Voor meer informatie kunt u bellen (073) 615 51 89.

Ter inzage
De belangrijkste agendapunten van de raads- en commissievergaderingen worden elke maand gepubliceerd in de Bossche Omroep op Zondag. Bovendien liggen de volledige agenda's en daarbij behorende voorstellen voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor, in het voormalige gemeentehuis in Rosmalen, in de Stadsbibliotheek (+ filialen) en bibliotheken Hintham en Rosmalen.

Informatie ook op Internet
De maandelijks raads- en commissiestukken (inclusief de agenda's) kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.s-hertogenbosch.nl, onder de rubriek "bestuur", onderdeel "bestuurlijke informatie".