AutoRai

11-12-2003

Exclusieve rijvaardigheidstrainingen met Audi in Seefeld en Muonio

Audi AG organiseert internationaal verschillende wintertrainingen onder leiding van ervaren Audi-instructeurs, waaronder bekende oud rallyrijders.

Het winterprogramma 2004 van de Audi Driving Experience bestaat uit twee exclusieve rijvaardigheidstrainingen: één in het Oostenrijkse Seefeld en één in het Finse Muonio.

Beide trainingen bieden de deelnemers de mogelijkheid kennis te maken met de sublieme rij-eigenschappen van de Audis met quattro techniek.

Tijdens de vierdaagse training in het Oostenrijkse Seefeld verbeteren de deelnemers hun rijtechniek door oefeningen in overstuur, onderstuur en snel uitwijken voor plotselinge hindernissen. Onder professionele begeleiding van het Duitse Audi Driving Experience-team leert de deelnemer de auto op gladde en besneeuwde ondergrond volledig onder controle te houden. De training vindt plaats op het exclusieve terrein van Audi midden in de Tiroolse Alpen. Er wordt gereden met een Audi A4 quattro of een Audi A8 quattro en de maximale groepsgrootte bedraagt 24 deelnemers.

In Muonio, Finland, kunnen de gevorderde Audi-rijders 200 kilometer boven de poolcirkel driften op glad ijs. Per training worden maximaal 20 deelnemers ingeschreven. Tijdens deze zesdaagse training wordt er gereden op bevroren meren over een parcours van zeven kilometer in een Audi A4 quattro.

Nieuw in het programma is Finland Pro. Deze training wordt eveneens in Muonio gehouden en is uitsluitend bestemd voor diegenen die eerder aan een training in Finland hebben deelgenomen. Het gelimiteerde aantal van tien deelnemers per training garandeert een persoonlijke analyse en een intensieve begeleiding van de instructeur. Tijdens de training, die vijf dagen duurt en plaatsvindt van 5 tot en met 9 februari 2004, wordt er gereden in een speciaal geprepareerde Audi A4 quattro.

Meer informatie over de Audi-circuittrainingen is te vinden op www.audi.nl onder Experience. Voor vragen kan ook worden gebeld met de Audi klantenservice: 0900 AUDI INFO / 0900 2834 4636.