Ingezonden persbericht


Design en stijl voor nieuwe 'cradle' van palmOne

Speciaal voor designliefhebbers introduceert palmOne vandaag een speciale zilvermetalen versie van de cradle. Met haar bijzondere design en zilvermetale voetstuk is deze stijlvolle 'mini-cradle' het kerstcadeautje bij uitstek. Door de speciale designverlichting weet je bovendien altijd zeker dat de computerkabels en de handheld goed zijn aangesloten.

De Mini-Cradle werkt met alle palmOne-handhelds werkt die van een 'universal connector' voorzien zijn, waaronder de Tungsten (TM) C, Tungsten T series, Tungsten W, Zire (TM) 71, i705, m500 series en de m130 handhelds.

Over palmOne
palmOne levert zijn klanten - van individuele consumenten tot bedrijven met duizenden werknemers - datgene wat voor hen het belangrijkst is: de mogelijkheid om de kwaliteit van hun persoonlijke en zakelijke leven te verbeteren met behulp van mobiele apparatuur en softwareoplossingen. palmOne is de nieuwe bedrijfsnaam van Palm sinds oktober 2003, toen het bedrijf het onderdeel PalmSource, de maker van software voor het Palm OS platform, verzelfstandigde en tevens de firma Handspring overnam. Onder de naam palmOne zijn voortaan de submerken Zire, Tungsten en Treo verenigd, waardoor met palmOne een nieuwe, sterkere marktleider is ontstaan op het gebied van handheld computers, communicatiehardware en software.

Meer informatie over palmOne is te vinden op http://www.palmOne.com.

Palm OS is een geregistreerd handelsmerk van de Palm Trademark Holding Company. Zire, Tungsten en Treo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van palmOne. Andere merknamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

Voor meer informatie
Michelle Knight
Brodeur Worldwide for Palm, Inc.
Tel: 020 346 20 00
mknight@nl.brodeur.com