Gemeente Berkel en Rodenrijs


Aanvraag Drank- en Horecawetvergunning

De heer J.N. Moor heeft namens de Kerkvoogdij Nederlands Hervormde Gemeente, in verband met het aantreden van een nieuwe leidinggevende, een aanvraag ingediend om een Drank- en Horecawetvergunning voor Gebouw Rehoboth, gevestigd aan de Wilhelminastraat 2 te Berkel en Rodenrijs.
Omdat het gaat om een horecabedrijf dat zich richt op activiteiten van sociaal-culturele en godsdienstige aard, is de in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing.
De aanvraag ligt met ingang van donderdag 11 december 2003 voor een periode van vier weken (tot en met woensdag 7 januari 2004) voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor terecht bij de afdeling Vergunningen en Toezicht van het gemeentehuis. Deze afdeling is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur.
Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 3:13 van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk hun zienswijze over de aanvragen indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA te Berkel en Rodenrijs. Deze zienswijzen dienen uiterlijk woensdag 26 november door het college te zijn ontvangen.

Laatste wijziging: 09 december 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs