Politie Groningen

Benoemingen nieuwe politiechefs

Zuidhorn en Delfzijl 09-12-2003 - De heer Paul van Zwieten en mevrouw Janis Winter zijn met ingang van 1 december 2003 benoemd tot de nieuwe politiechefs van Zuidhorn respectievelijk Delfzijl. Ze worden morgen woensdag 10 december (Van Zwieten) en donderdag 11 december (Winter) geïnstalleerd door de korpsleiding van Regiopolitie Groningen.

Paul van Zwieten (45) was voor zijn benoeming werkzaam als groepschef/projectleider van basiseenheid Delfzijl. Voor haar benoeming in Delfzijl was Janis Winter (30) chef van de basiseenheid Oost (bureau Kardinge) in de stad Groningen.


Mevrouw Winter is inmiddels met haar nieuwe werkzaamheden in Delfzijl begonnen. Ze krijgt haar functie overgedragen van Van Zwieten die na het vertrek van unitchef Roel Visscher uit Delfzijl diens functie tijdelijk heeft waargenomen. Na een korte inwerkperiode van mevrouw Winter vangt Van Zwieten zijn werkzaamheden in Zuidhorn aan.


In de vacature die ontstaat door het vertrek van mevrouw Winter uit basiseenheid Oost in de stad Groningen is nog niet voorzien.