Ingezonden persbericht


Wie zoet is krijgt lekkers,
dus voor de brave borsten onder jullie
heeft SinterRotown morgen:

za 6 dec

:: SGT. PETTER (N) ::

---
:: HALLO VENRAY (NL) ::


Sergeant Petter -alias Petter Folkedal- is een briljante singer/songwriter uit de vitale muziekscène van Bergen, Noorwegen. Hij maakte dit jaar in Paradiso zijn Nederlandse debuut en wint nu, na de Noren, ook de harten van het Nederlandse publiek. Met die verzameling van harten doet hij zijn ding binnen de prairiepop/country. Met zijn opvallende stem en zijn urban country songs is hij een van Noorwegen's leukste en beste exportproducten. Wat hij doet is eerder gedaan, maar zelden zo goed en met zoveel humor. Zijn debuut album It's a record (niet te verwarren met zijn website It's a website) heeft een bijzondere verzameling liedjes voor je in petto. Je hoort veel gitaren, violen, slides, handgeklap en donkerbruine zang, mar dan met een dikke knipoog. Het nummer Flame zou bijvoorbeeld zo uit de soundtrack van Once Upon A Time In The West kunnen komen. Let's play in D-Major is ook al zo'n gek nummer. En een disco nummer op een countryplaat? Het kan. Ons aller Hallo Venray heeft nauwelijks introductie nodig. De in 1987 opgerichte band piekte in de negentigerjaren met hun ruige, naar Neil Young smakende, country getinte rock. Frontman Henk Koorn is een bezig bijtje met al zijn side-projects waaronder ABBA-coverband The Supertroopers en Dakota Lovebeach. Maar vanavond staat hij, terug van weggeweest, weer met Hallo Venray op het podium.Dit beloofd een absoluut veelzijdige en ouderwetse Rotown avond te worden.

Sergeant Petter -alias Petter Folkedal- is een briljante singer/songwriter uit de vitale muziekscène

Sgt. Petter Klinkt als: Sixteen Horse Power meets Badly Drawn Boy

Hallo Venray Klinkt als: stevig rockende Neil Young

www.sgtpetter.com

www.hallovenray.com

22:30

7 euro (vvk)


---

en verder:

AFGELAST:
do 11 dec
HAZY MALAZE
Helaas kunnen Neil Casal en zijn buddies niet naar Rotown komen omdat de tour is gecancelled. Via de site zijn overigens nog wel cd's te winnen!


---

en alvast F.Y.I.:

THE TIMES THEY ARE A-CHANGING

vanaf januari 2004 starten de bands een uur eerder

22:30 --> 21:30

hou het in de smiezen!!

---
Tot ziens in Rotown!


---

* hou de site in de gaten voor veranderingen in het programma


---
Meer info over programmering op www.Rotown.nl of neem een magazine mee uit het café! Magazine thuis krijgen? Meld je aan op de site!

aanvang programma 22:30
(tenzij in combinatie met DJ, op do, vr en za, dan 22:00 of tenzij anders vermeld) vanaf januari aanvang programma 21:30

See you @ Rotown!

T 010-4362642
A Nieuwe Binnenweg 19 / 3014 GB Rotterdam
S www.rotown.nl
I info@rotown.nl