OMROEP MAX

MAX Proms Concert

Persbericht

Zoetermeer 3 december 2003

Omroepvereniging MAX organiseert op 6 december het MAX Proms Concert in de Jaarbeurs-Utrecht (Prins van Oranjehal) In totaal zullen 11.000 mensen het MAX Proms Concert bezoeken.
Op het programma van de MAX PROMS staan:

Alessandro Safina
The New London Chorale o.l.v. Tom Parker
met de solisten: Gordon Neville, Amy Vanmeenen, Lance Ellington en Jackie Rawe, The New London Choir en band o.l.v. Tom Berlage Lee Towers
Anita Meyer
Guido
orkest The Music Connection

Omroepvereniging MAX heeft op dit moment 42.000 leden. Op 1 maart moet Omroep MAX 50.000 leden hebben om een zendmachtiging te kunnen aanvragen. In een tijd waar de politiek zich afvraagt of leden werven nog wel van deze tijd is, heeft Omroep MAX met beperkte middelen 42.000 leden mogen inschrijven. Volgens voorzitter Jan Slagter willen mensen heus nog wel lid worden van een Omroepvereniging. Omroep MAX wil de leden betrekken bij de programmering en radio en tv programma's maken voor 50 plussers, een vergeten doelgroep in Hilversum. Bij de huidige omroepvereningen is men de binding met haar leden kwijt en volgens Jan Slagter is dat ook de reden dat veel mensen hun lidmaatschap opzeggen.

einde persbericht.

voor informatie: Hellen Tanis 06-53456077
De pers is uitgenodigd voor het MAX Proms Concert. Aanmelden bij de perskamer Jaarbeurs. Het maken van video-opname voor nationale tv-stations en het maken van foto's voor de landelijke pers is toegestaan mits op voorhand overleg met Omroep MAX.


02 dec 03 23:40