Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 02-12-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 6 december
Radio 2 ­ 16.00 uur

Ad visser en lucretia van der vloot in tros muziekcafÉ

Verwacht het onverwachte zou een motto zijn dat van toepassing is op Ad Visser, bekend van de cd's 'Brainsessions' en 'Kama Sutra Experience'. Hij is een hele nieuwe weg ingeslagen. Afgelopen zomer trad hij op bij het reizende festival De Parade. De maatschappijkritische nummers die hij toen zong, zijn op cd verschenen. Zaterdag 2 december ontvangt Hadassah de Boer Ad Visser in TROS MUZIEKCAFÉ en zingt hij live een aantal nummers.

Actrice en zangeres Lucretia van der Vloot, bekend van 'Big, Black & Beautiful', is ook te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. Ze maakte een Nederlandstalige pop/soul-cd getiteld 'Alles wat telt' waarvan de teksten zijn geschreven door voormalig Tröckener Kecks-zanger Rick de Leeuw.

De Belgische zanger Peter Elkins deed onder andere mee aan de Belgische voorronden van het Eurovisie Songfestival 2002. Onlangs verscheen de cd 'Like Roses Need Rain'. De titelsong is een ballade die hij live komt zingen.

Voor een flinke dosis zon- en zomergevoel in TROS MUZIEKCAFÉ zorgt Primavera. De groep uit het Spaanse Sevilla verzorgt momenteel optredens in Nederland.

De maand december brengt altijd veel verrassingen. Ook TROS MUZIEKCAFÉ draagt daaraan bij met verrassende optredens van artiesten die presentatrice Hadassah de Boer de komende weken ontvangt. Zo zullen onder anderen Gordon & Romeo, Andrew Roachford, Frans Bauer, Vaneck, Mathilde Santing en Busted hun opwachting maken. Uiteraard is er aanstaande zaterdag en de komende weken nog veel meer muziek en komen er nog meer bijzondere gasten. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen.