Ingezonden persbericht


Simply Red op Live38 in Concert in Ahoy

Sterke line-up Live38 in Concert met Bløf, Veldhuis & Kemper en Intwine

Hilversum, 1 oktober 2003- Simply Red is naast Bløf de grote act van Live38 in Concert dat op 6 december in de Rotterdamse Ahoy z n vierde editie beleeft. Verder heeft Radio 538 Veldhuis & Kemper en Intwine weten te contracteren. Live38 in Concert is geboren als radio-item in het 538-programma Evers Staat Op en staat traditioneel garant voor een avond met complete live concerten van topbands. Kaarten voor dit evenement zijn vanaf aanstaande zaterdag 4 oktober verkrijgbaar.

Simply Red

De Engelse band Simply Red is weer helemaal terug van weggeweest. Naast bekende hits uit de jaren tachtig en negentig als Money s too tight to mention , Its Only Love en A New Flame , zijn nummers van het nieuwe album Home te horen op Live38 in Concert. De eerste single Sunrise van dit album heeft wekenlang hoog in alle hitlijsten gestaan en ook de tweede single Fake is zeer succesvol.

Veldhuis & Kemper

Het duo Veldhuis & Kemper is bekend geworden door de nummer 1 hit Ik wou dat ik jou was . Ze zijn ook vele malen in het ochtendprogramma van Edwin Evers te horen geweest. Beide heren hebben inmiddels hun baan in de reclamewereld opgezegd om zich volledig toe te kunnen leggen op hun muzikale carrière. Onlangs is hun nieuwste single Bijzonder van het debuutalbum Half zo echt verschenen.

Intwine

Intwine zanger Roger is de eerste ex-Idols kandidaat die met zijn band een platencontract kreeg. Hij scoorde onmiddellijk een hit met Happy . De bandleden hebben allemaal verschillende muzikale invloeden. Het resultaat is pakkende rock met een vernieuwend en uniek geluid. Sommige muziekkenners vergelijken Intwine al met grote bands als Live. Het debuutalbum Intwine komt begin oktober uit.

Kaartverkoop

De kaarten, in prijs variërend tussen de ¬ 28 en ¬ 35, zijn telefonisch via 0909-1000538, online via live38.nl en via de bekende voorverkoopadressen te bestellen.

102FM = Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen op de volgende frequenties: 102.1 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel en in Limburg op 891 AM. Tevens in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.


1b136870.gif