Politie Gelderland-Midden

West Veluwe-Vallei

---

Kootwijkerbroek, Motorrijder zwaargewond bij aanrijding auto
Publicatiedatum: 06-12-2003

Vanmiddag rond 13.15 uur vond op de kruising van de Essenerweg met de Meentweg in Kootwijkerbroek een ongeval plaats waarbij een automobilist en een motorrijder betrokken waren. De motorrijder raakte zwaargewond. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

De automobilist, een 20-jarige man uit Kootwijkerbroek, verklaart dat hij de motorrijder, die op de gelijkwaardige kruising van links lijkt te zijn gekomen, niet heeft gezien. De motorrijder is tegen de auto aangereden en de auto is vervolgens tegen een boom beland. Daarbij is de motorrijder onder de auto terecht gekomen en ernstig gewond geraakt. Ter plaatse kwamen naast de politie, de ambulance en een traumahelikopter, die het slachtoffer naar het ziekenhuis heeft gebracht. De verkeersongevallendienst van de politie zal een sporenonderzoek verrichten om méér helderheid te verkrijgen over de oorzaak van het ongeval.

Personalia van de motorrijder (Leeftijd en woonplaats) zullen later deze middag in een aanvullend persbericht op de site worden geplaatst.

voor nadere informatie:
Miriam van de Geer
Politie Gelderland-Midden
06-53708323