Politie Zeeland


W-8426-2003 AANHOUDING
In een café aan het Bellamypark in Vlissingen werd zaterdag rond 03.00 uur een 22-jarige vrouw uit deze plaats lastiggevallen door een 25-jarige man uit Oost-Souburg.
De man had de Vlissingse lastiggevallen en betast, hij werd door het personeel meegenomen.
Buiten viel hij de vrouw weer lastig en werd aangehouden door de politie. Op het bureau werd hij na de voorgeleiding overgebracht naar Torentijd.

Z-8427-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
Vrijdag omstreeks 23.35 uur werd in de Oranjestraat in IJzendijke een 48-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden wegens rijden onder invloed.
De automobilist werd wegens zijn rijstijl opgemerkt. Op straat blies hij FFFF en werd meegenomen naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding uitgereikt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Z-8428-2003 AXELAAR BELANDT MET AUTO IN DE SLOOT
Een 25-jarige inwoner van Axel is vrijdag rond 17.50 uur met zijn auto in de sloot langs de Langeweg in Axel terechtgekomen.
De automobilist was vanuit Axel over de 1e Verkorting gereden en reed vervolgens de parallelweg Langeweg op. Hij had enkel niet in de gaten dat er een slinger in de weg zat en reed rechtdoor de sloot in. De Axelaar bleef ongedeerd, zijn auto moest getakeld worden. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt omdat hij geen geldig Nederlands rijbewijs kon tonen.

W-8429-2003 POGING TOT INBRAAK
In een bedrijfspand aan de Arnesteinweg in Middelburg werd vrijdag tussen 17.30 uur en 20.55 uur gepoogd in te breken.
Bij het forceren van de toegang van het pand ging het alarm af, waardoor de dader(s) is/zijn gevlucht. Er werd niets weggenomen.

W-8430-2003 GEEN VOORRANG
Op de kruising Nieuwe Zuidbeekseweg / Wijevlietweg in Vlissingen vond zaterdag rond 00.10 uur een aanrijding tussen twee personenauto's plaats.
Een 23-jarige vrouw uit Middelburg reed over de Wijevlietweg en verleende geen voorrang aan een 19-jarige man uit Vlissingen. Hierdoor raakte beide voertuigen beschadigd.
Er raakte niemand gewond.

Z-8431-2003 SOFTDRUGS
Bij een controle in de auto van een 20-jarige man uit de gemeente Hulst werd zaterdag rond 01.30 uur in de Hoogestraat in Clinge zes gram hennep aangetroffen.
De bestuurder werd aangehouden en voor voorgeleiding en verhoor overgebracht naar het bureau. Daar werd hem een transactie van E 100 aangeboden.
De hennep is inbeslaggenomen.






Politie Zeeland