Leger des Heils

Intratuin schenkt speelgoed aan Leger des Heils


- December 5, 2003 - 9:11 AM

Intratuin Rosmalen hield afgelopen weken een ludieke actie om speelgoed in te zamelen voor de afdeling jeugdhulpverlening van het Leger des Heils. In plaats van cadeautjes weg te geven, zoals gebruikelijk met Sinterklaas, hield de firma een speelgoed-inzamelingsactie.

Intratuin vroeg kinderen hun gebruikte maar in goede staat verkerende speelgoed van zolder te halen en in te leveren bij het filiaal in Rosmalen. Als dank voor hun bijdrage kregen ze een bon voor een workshop Speculaaspop versieren. Het resultaat was overweldigend. Elf pallets vol met speelgoed is inmiddels ingezameld. Het Leger des Heils is zeer blij met de gift van Intratuin Rosmalen. De organisatie belooft dat de cadeaus op de juiste bestemming komen. Het speelgoed gaat naar de afdeling jeugdhulpverlening in Utrecht, de vestigingen in Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Huizen.

De jeugdhulpverlening biedt onder andere hulp aan kinderen in verschillende noodsituaties met het uiteindelijke doel de kinderen, indien mogelijk, terug te laten keren naar de gezinssituatie. Als deze kinderen weer herenigd worden met hun ouders, nemen zij hun speelgoed mee, waardoor er continu behoefte is aan nieuw speelgoed. Een gedeelte van het speelgoed gaat het nieuwe kindercentrum De Hoek in Haarlem en naar het kinderhospice in Amsterdam. Beide onderdeel van het Leger des Heils.

Kijk ook op www.intratuin.nl

Voor vragen / opmerkingen over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Meike van Kooperen, sponsoring, Leger des Heils 036 539 8113