Ingezonden persbericht

WATNOU..?! VRIJDAG 5 DECEMBER TUSSEN 2100 EN 2200

Vrijdag 5 december is er weer een uitzending van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO voor en met moslimjongeren met deze week onder meer een column van Abdelhakim en een live-optreden van rapper Casablanca Connect.

Met ons jongerenpanel en de gasten bespreken we enkele opvallende nieuwsberichten.
Jorge Cuartas van het marketingbureau Foquz licht zijn onderzoek naar merkenverslaving onder Marokkaanse jongeren toe. Rasit Yildirim van de Turkse studentenvereniging SUN verklaart waarom Turkse jongeren beter geïntegreerd lijken te zijn dan andere allochtone jongeren. Verder zal er ingegaan worden op het gevoel onder Turkse jongeren, dat de media het gemunt heeft op Turkije en dat zij de democratie in de weg staan door Turkije zwart te maken en te isoleren. Klopt dat gevoel of ziet men spoken?
Ook de houding van moslims tegenover een wel geaccepteerde Turk als Sint Nicolaas zal niet onbesproken blijven.
Last but not least gaan wij ook nog ff bellen met onze eigen WATNOU..?-imam Remi Soekirman.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 21.00 en 22.00 op radio 747 am: WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur. WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.
Brutaal, snel, actueel & pittig: WATNOU..?!