MOJO CONCERTS

The Box presents: Onthe Roxx Live
Met heideroosjes en the apers

Vanaf vrijdag 5 december aanstaande spelen de Heideroosjes en The Apers in vijf verschillende zalen in het land. Onder de naam Onthe Roxx Live trekken de twee beste Nederlandse bands uit de punkrock scene samen met punk DJ Tijn langs Hilversum, Enschede, Leiden, Uden en Sneek.

Met achthonderd optredens en acht albums in de afgelopen 12,5 jaar en 150.000 verkochte albums in Nederland, kan ons land met recht trots zijn op de Heideroosjes. Met de concerten van de Heideroosjes tijdens de Onthe Roxx Live tour in december maakt de band zich alvast warm voor het aankomende jaar. Op 9 februari komt namelijk de nieuwe cd 'SINema' uit. Dit album wordt door de band zelf betiteld als de beste Heideroosjes plaat ooit. De eerste single van dit album krijgt de primeur tijdens de tour in december. Daarna zullen de Heideroosjes verder gaan met wat ze het liefste doen; touren. Veel en vaak, door heel Europa en zelfs Afrika.

The Apers uit Rotterdam spelen sinds 1996 punk zoals punk in de traditionele vorm gespeeld dient te worden: met bezieling, overtuigingskracht en power. Het viertal tourde naast Nederland ook door Europa en Amerika en is te horen op verschillende compilatiealbums zoals het Dutch Rock-album van het Nationaal Pop Instituut en Nieuw Nederlands Peil. Al twee keer hebben ze de Indiatent platgespeeld op Lowlands. Overal wordt hun live show met veel enthousiasme ontvangen, zowel door publiek als pers. Hun tweede album The Buzz Electric kwam deze zomer uit en bewijst het veelzijdige talent van Kevin Aper, Marien Nicotine, Ivo Backbreaker en Jerry Hormone.

Vorig jaar ontstond de samenwerking tussen Mojo Concerts en The Box met de urban tour van Beef, Relax en VSOP langs vier Nederlandse podia. De bands toerde onder de naam UrbanVibeS On Stage, wat een groot succes bleek. Dit jaar is de punkrock aan de beurt.

The Box presents:
Onthe Roxx Live met Heideroosjes, The Apers en DJ Tijn Vrijdag 5 december, Tagrijn Hilversum, 21.00 uur Zaterdag 6 december, Atak Enschede, 21.00 uur
Donderdag 11 december, LVC Leiden, 20.00 uur
Vrijdag 12 december, De Pul, Uden, 20.00 uur
Zaterdag 13 december, Bolwerk Sneek, 21.00 uur
Entree: EUR 8 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint op woensdag 8 oktober om 10.00 uur bij de kassa van de zaal en de bekende voorverkoopadressen.