Gemeente Gouda



datum: 2 december 2003
afdeling: Communicatie en persvoorlichting
contactpersoon: Bibi Wijnen
telefoon: 0182-588602

nieuwe gemeentegids is uit

Op donderdag 4 en vrijdag 5 december wordt de nieuwe gemeentegids huis-aan-huis bezorgd. Brievenbussen met een nee/nee sticker worden overgeslagen. Dat is omdat er advertenties in de uitgave staan. Wie de gemeentegids niet in de bus heeft gekregen en hem toch wil hebben, kan de gids vanaf week 51 ophalen bij stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20. Bellen kan ook. Het telefoonnummer is 588222. De gids wordt dan gratis toegestuurd.

De gemeentegids 2004 bestaat uit een gemeentelijk en een niet-gemeentelijk deel. Naast gemeentelijke informatie bevat de gids adressen van Goudse verenigingen en maatschappelijke instellingen. Het gemeentelijke deel is gerangschikt van A tot Z. De paginas zijn aan de zijkant voorzien van kleuren, waardoor de informatie makkelijk te vinden is. Er kan ook worden gezocht via een trefwoordenregister.

digitale gemeentegids

Er is nu ook een digitale gemeentegids. Klik op 'digitale stadsgids' bovenin de pagina. De informatie van de digitale gids wordt elk kwartaal bijgewerkt waardoor de informatie actueler is dan in de papieren versie. De zoekmogelijkheden zijn uitgebreider. Vermeldingen zoals een sportclub of een school, kunnen op wijkniveau gezocht worden. Het adres en de locatie springen op een plattegrond tevoorschijn. De gids is op twee manieren te openen. Bovenin op de homepagina en via categorieën binnen de site.