Gemeente Rotterdam

Agenda overlegvergadering commissie Cultuur en Sport

De commissie vergadert op donderdag 4 december oktober 2003 om 12.00 uur in kamer 7 van het stadhuis.Het betreft hier de openbare overlegvergadering en is aansluitend op de procedurevergadering.

De agenda en de stukken voor de vergadering liggen met ingang van heden voor een ieder ter inzage in het Bestuurlijk Informatie- en Documentatiecentrum van de Bestuursdienst, in kamer 100 van het Stadskantoor, ingang Rodezand 18. Het Bestuurlijk Informatie- en Documentatiecentrum is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (tel.nr. 417 25 14). Tevens zijn hier tegen betaling afschriften van deze stukken verkrijgbaar. Ook zijn de agenda en de stukken te raadplegen via Internet. Het adres is www.bds.rotterdam.nl.

Aan de commissie gedurende het vragenhalfuur te stellen vragen moeten ten minste twee werkdagen voor de dag waarop de vergadering wordt gehouden schriftelijk worden ingediend bij de secretaris van de commissie, mevr. H. Blokzijl, tel.nr. 417 93 51, fax 417 91 61, email h.blokzijl@griffie.rotterdam.nl

Op de agenda van de overlegvergadering staan de volgende punten: 1. Opening en mededelingen
Bespreekpunt
2. Rapport inzake verduistering bij Museum Boijmans ven Beuningen. Ter bespreking van de commissie Middelen de stukken 2003-46 en 2003-47, alsmede 2003-52. Deze stukken zijn in de commissie Cultuur en Sport geboekt onder de nummers 2003-47 en 2003-52.
De wethouders Hulman en Janssens zijn aanwezig. Eveneens is aanwezig de heer drs. A Vermeulen, opsteller van het rapport en de aanbevelingen. Hij is aanwezig om indien gewenst vragen te beantwoorden.
3. Sluiting.

Meer informatie:


* Openbare vergaderingen

* Bestuur en Veiligheid

* Cultuur en Sport
+ Agenda
+ Vergaderdata

* Economie, Haven en Milieu

* Fysieke Infrastructuur en Verkeer

* Middelen

* Sociale Zaken en Onderwijs

* Wijken en Buitenruimte