Drempels weg


Drempels Weg op 4 december in Flevoland

27-11-2003
Bron: Drempels Weg
Op 4 december aanstaande organiseert de provincie Flevoland in samenwerking met e GGD, ZorgGebruikersBundeling, Triade, de SPD en Contour de themadag 'Flevogezond' met als onderwerp 'Toegankelijkheid van informatie, in het bijzonder voor mensen met een handicap'. Drempels Weg zal op deze dag een belangrijke bijdrage leveren.

De organisatie van Flevogezond verwacht op 4 december ruim honderd mensen uit de hele provincie. De gasten zullen vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties zijn, maar ook mensen met een handicap.

Na een ochtendprogramma waarbij iedereen aanwezig zal zijn, wordt een aantal workshops gegeven. Drempels Weg is gevraagd een bijdrage te leveren aan de workshop 'Toegankelijk internet' .

Pascal Ursinus zal de workshop openen met een introductie van Drempels Weg, waarna de regionale ambassadeurs Wendy van der Meer en Mary Hanekamp vertellen over hun ervaringen tijdens de campagneperiode.

Vervolgens zullen zij enkele Flevolandse sites bekijken en de deelnemer ondersteunen bij het surfen op internet. Meer informatie over de themadag Flevogezond is verkrijgbaar bij de afdeling Sociale Planvorming van de Provincie Flevoland (0320-265528).