Gemeente Lisse

03-12-2003 Je eigen jongerenwebsite bouwen op kosten van de gemeente?

detail: Je eigen jongerenwebsite bouwen op kosten van de gemeente? Wij zoeken enthousiaste en gezellige jongeren voor het webteam van de jongerenwebsite van Lisse.

Op de site kun je
andere jongeren ontmoeten, chatten, discussiëren, berichtjes plaatsen, de laatste nieuwtjes lezen, info vinden over school en werk, kijken wat er in de buurt te doen is en nog veel meer leuke dingen! Ook onderwerpen zoals reizen, geld, wonen, gezondheid, relaties, seks en hulp, wat een gemeente nu eigenlijk doet en hoe je kunt meepraten over het jongerenbeleid van de gemeente zouden een plekje kunnen vinden op deze site.

Wat kun je doen?

- meebouwen aan de site

- meedenken over de naam, vormgeving en de onderwerpen
- schrijven over evenementen en activiteiten
- recensies schrijven over films, cds of games
- strips of tekeningen maken

- fotos maken voor de site

- discussieonderwerpen verzinnen

- je eigen homepage maken

Meedoen?
Heb je zin om mee te denken en mee te werken? Twijfel niet en geef je op! Dat kan op drie manieren: stuur een e-mail aan jongerensite@lisse.nl met je naam, e-mail en postadres, leeftijd en telefoonnummer. Of vul de achterkant van de flyer in en stuur m op. Of gebruik het digitale aanmeldformulier Jongerenwebsite.

Meer weten?
Bel Esther: 010-4362166.

Bijschrift afbeelding
Deze posters en flyers kom je de komende tijd tegen in scholen, bars, de bibliotheek, Magnifiosi, het Steunpunt Vrijwilligers Lisse en het gemeentehuis. Je kunt ze hieronder op 'leesbaar' formaat downloaden.