2/12 Aa & Dommel

Boxtel 02-12-2003 - .

Diefstal dieselolie, Sint Oedenrode
In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een 31-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden op verdenking van diefstal van dieselolie uit een vrachtauto die geparkeerd stond op de Van Kesselstraat. Een getuige had twee personen bij de vrachtauto gezien en waarschuwde de politie. Tijdens hun zoektocht zagen agenten de verdachte fietsen met twee jerrycans aan het stuur. Bij het zien van de agenten wist de man te aanvankelijk te ontkomen. Hij kon korte tijd later toch worden aangehouden.

Poging overval, Liempde
In de nacht van maandag op dinsdag heeft een onbekende man geprobeerd een overval te plegen op een horecabedrijf aan de Dorpsstraat in Liempde. De eigenaar van de zaak hoorde, toen hij nog wat werkzaamheden aan het verrichten was in zijn inmiddels afgesloten zaak, dat er op het raam geklopt werd. Toen hij het gordijn opzij schoof zag hij een hem onbekende gemaskerde man die met een vuurwapen dreigde en kennelijk wilde dat de deur geopend werd. De eigenaar verstopte zich in de zaak en sloeg alarm. De overvaller is vervolgens weggegaan en is niet meer gesignaleerd. De politie wil graag in conctact komen met getuigen die omstreeks 02.30 uur die nacht iemand in de omgeving van het horecabedrijf op de Dorpsstraat hebben gezien. Tel 0900-8844 (lokaal tarief)

Rijbewijs ingenomen, Vught
Maandagavond is van een 23-jarige automobilist uit Bruchem het rijbewijs ingevorderd. Hij werd tijdens een snelheidscontrole op de Rijksweg N65 onder Vught geklokt met een snelheid van 135 kilometer per uur. De maximum snelheid bedraagt op genoemde weg 80 kilometer per uur.

Alcohol in het verkeer, Boxtel
In de nacht van maandag op dinsdag is proces-verbaal opgemaakt tegen een 22-jarige automobilist uit Boxtel. Bij controle op de Bosscheweg in zijn woonplaats bleek hij te veel alcoholhoudende drank genuttigd te hebben.

Inbraak in winkel, Sint Michielsgestel
In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een winkel aan het Maaskantje in Sint Michielsgestel. Er is een ruit vernield waarna men er met een onbekende hoeveelheid shag en sigaretten vandoor is gegaan