Utrecht stad 17.35 uur

Utrecht 02-12-2003 - Persberichten district Utrecht stad

Geweld met wapen
UTRECHT Op dinsdag 2 december is een vrouw beroofd en verwond.

De 32-jarige vrouw uit s- Gravenhage werd omstreeks 07.40 uur op de van Sijpesteijnkade bedreigd door een man met een mes. De man verwondde haar met het mes, waarbij ze letsel aan haar hand opliep. Daarna ontvreemdde de man haar tas en reed op zijn bromfiets richting Smakkelaarsveld.

Het signalement van deze man is als volgt:

Man met getinte huidskleur, 1.75 m lang en 2 gouden tanden in zijn gebit. Hij droeg een grijze jas met capuchon, een meerkleurige baret en een rode broek. Hij had een oranje bromfiets met fietstassen.

Getuigen die iets hebben gezien kunnen contact opnemen met politiedistrict Marco Polo: 0900-88 44.

Verkeerscontrole
UTRECHT Op dinsdag 2 december is een verkeerscontrole uitgevoerd op de Marshallaan en de Van Heuven Goedhartlaan. De controle werd uitgevoerd tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Er werden 14 bekeuringen uitgeschreven o.a. wegens het rijden zonder rijbewijs, het rijden zonder uitlaat, het rijden zonder autoverzekering of het niet dragen van een gordel tijdens het rijden.

Verkeerscontrole
UTRECHT Op dinsdag 2 december is een verkeerscontrole uitgevoerd op de Amsterdamsestraatweg en de Burgemeester Norbruislaan. De controle werd gehouden tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Er werden 16 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het niet bij zich hebben van een rijbewijs en het niet dragen van een gordel tijdens het rijden.

Verkeersongeval
UTRECHT Op dinsdag 2 december heeft een ongeval plaatsgevonden op de Ambachtsweg.

Omstreeks 08.00 uur reed een 33-jarige man uit Veenendaal over de Maarssenbroeksedijk in een bestelauto. Hij kwam uit de richting van Utrecht en sloeg ter hoogte van de kruising met de Ambachtsweg rechtsaf. Evenwijdig aan de Maarssenbroeksedijk ligt een (brom)fietspad waarover een 44-jarige vrouw uit Maarssen met haar bromfiets reed. Toen de man rechtsaf de Ambachtsweg opreed, verleende hij geen voorrang aan de bromfietster. Er ontstond een aanrijding, waarna de vrouw met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.