Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT APELDOORN


2 december 2003 middag



Apeldoorn - verlichtingscontrole


Vanochtend tussen 7 en 8 uur, is er aan de Zwolseweg en Elburgerweg een verlichtingscontrole gehouden. Hierbij hebben 15 fietsers een bekeuring gekregen voor het niet voeren van verlichting.



Apeldoorn - bedrijfsinbraken


Afgelopen nacht werd in verschillende bedrijfspanden ingebroken. Uit een bedrijfspand aan de Albert Schweitzerlaan werden een nog onbekend aantal computers ontvreemd. Aan de Zutphensestraat werd een computer beeldscherm buit gemaakt. Ook is er in een bedrijfspand aan de Van Kinsbergenstraat ingebroken, de dader van deze inbraak is al opgepakt. Verder werd aan het Korianderplein voor een nog onbekend bedrag aan geur- en cosmeticaproducten ontvreemd.



Apeldoorn - controle


Er werd gisteravond tussen kwart over zes en kwart voor acht een verlichtingscontrole gehouden aan het Kanaal Noord. In totaal zijn er 25 bekeuringen uitgeschreven. 23 bestuurders kregen een bekeuring voor het niet voeren van verlichting en 2 bromfietsers kregen een bon voor het gebruik maken van het fietspad.



Apeldoorn - verkeerscontrole


Tussen 11.15 en 12.00 uur werd er aan de Laan van Orden en de Zanderijweg een verkeerscontrole gehouden. Van de 40 gecontroleerde voertuigen hebben 6 bestuurders een bekeuring gekregen voor het niet dragen van een autogordel.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --