Gemeente Heerenveen

Wijzigingsbesluit Tijnjeweg 1 te Gersloot

02/12/2003

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat het college van Gedeputeerde Staten van Friesland bij besluit van 12 november 2003, nummer 540100, het door het college van burgemeester en wethouders vastgestelde besluit van 28 oktober 2003 tot wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied heeft goedgekeurd (wijziging ex artikel 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening).

Het betreffende wijzigingsplan is bedoeld teneinde het oprichten van een wagenberging alsmede de bouw van een jongveestal mogelijk te maken op het perceel Tijnjeweg 1 te Gersloot.

Het goedgekeurde wijzigingsbesluit ligt met ingang van 4 december 2003, gedurende zes weken, tijdens kantooruren, ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Beroep

Tegen het door Gedeputeerde Staten goedgekeurde wijzigingsbesluit kunnen belanghebbenden gedurende de hiervoor genoemde termijn een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Indien tijdens deze beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.