Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (02/12)

Tilburg, 2 december 2003

Agenten pakken Tilburger op

TILBURG - Aan de Enschotsestraat hebben agenten gistermiddag, even voor zes uur, een 53-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de bedreiging van een 39-jarige vrouw, die hij met de dood bedreigde. De aangehouden verdachte is in het belang van het onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.

21 bekeuringen bij snelheidscontrole

TILBURG - Agenten van het politieteam Binnenstad hebben gistermiddag aan de Hart van Brabantlaan een snelheidscontrole gehouden, waarbij de agenten gebruik maakten van de zogenaamde laser gun. Aan de Hart van Brabantlaan mag 50 kilometer per uur gereden worden. De hoogst gemeten snelheid was gistermiddag 86 kilometer per uur.

Bekeuringen bij verlichtingscontrole

TILBURG - Aan de Ringbaan Oost hebben agenten gisteravond een verlichtingscontrole gehouden. Van de 16 fietsers die gecontroleerd werden gingen er 6 op de bon.

OISTERWIJK/HILVARENBEEK - Bij verlichtingscontroles die de politie gisteren hield aan de Moergestelseweg, de Beukendreef, de Baerdijk en de Doelenstraat heeft de politie gisteren 7 fietsers bekeurd die de verlichting niet in orde hadden.

Treinverkeer loopt vertraging
op door zelfdoding Italiaanse man

TILBURG - Het treinverkeer tussen Tilburg en Den Bosch en Tilburg en Oisterwijk heeft vanmorgen vertraging ondervonden nadat, even voor acht uur vanmorgen, een 28-jarige man uit het Italiaanse Rome, zich van het leven beroofde. Dat gebeurde op perron 1 van het Centraal Station aan de Spoorlaan. In verband met het onderzoek dat onder meer door personeel van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek (FTO) van de politie Midden en West Brabant werd verricht was het spoor langs perron 1 tot ongeveer 10 uur vanmorgen gestremd.

Bron: Carel Bouman