Grafinet


Microtek Europe B.V.
Klompenmakerstraat 76
3194 DE Hoogvliet-RT
The Netherlands


Microtek kondigt de nieuwe digitale camera Take-it S3 aan !!

Een 3 megapixel instap-model voor een zeer betaalbare prijs

Rotterdam - Microtek, pionier in scan technologieën en marktleider in grafische beeld oplossingen kondigt trots de Take-It S3 camera aan als aanvulling op de bestaande digitale camera range van de S1 en D1 modellen.

Microtek's Take-It S3 digitale camera is speciaal ontwikkeld voor beginners, de camera levert foto's van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en wordt geleverd in een moderne gebruiksvriendelijke verpakking. Op het LCD kleurenscherm kunnen de gemaakte foto's bekeken worden en door middel van de USB verbinding gedownload worden op een Windows of Macintosh computer via het ingebouwde 8MB geheugen of een optionele SecureDigital memory kaart. Met maar liefst 5 mega-pixels interpolated resolutie, 3.21 miljoen effectieve pixels, levert de Take-It S3 beelden van uitstekende kwaliteit en is de camera perfect om elk speciaal moment vast te leggen.

Peter Stengel, Microtek European Sales and Marketing Director zegt:"Gezien de snelle veranderingen in de digitale camera markt, is Microtek trots dat deze waardevolle aanvulling op de populaire S1 en D1 modellen geïntroduceerd kan worden. De Take-It S3 is gemaakt van stevig materiaal, wordt geleverd in een aantrekkelijke cadeau-verpakking en is bovendien ook zeer scherp geprijsd."

Eigenschappen en kenmerken:

* Geweldige beeld kwaliteit: Er is extra aandacht besteedt aan de beeldkwalititeit om ervoor te zorgen dat elk speciaal moment wordt vastgelegd met de beste kwaliteit.

* 4 x digitale zoom: Met de 4x digitale zoom kunnen de vastgelegde beelden vergroot worden tot 4x de originele afmeting.
* Ingebouwde display: De S3 heeft een LCD scherm waardoor de foto's eenvoudig gestructureerd worden en het genomen beeld eenvoudig bekeken kan worden. In de film-modus kan een opgenomen filmpje bekeken worden via het LCD scherm, compleet met geluid via de ingebouwde speaker. Door middel van een modus schakelaar kan de camera ingesteld worden op stille opname, film clip of afspelen.
* Secure Digital card ondersteuning: Met afmetingen die kleiner zijn dan een postzegel bevat een SD memory kaart eigenschappen als grote opslag capaciteit, snelle data transmissie en compactheid (Een SD kaart is niet bij de camera bijgesloten).
* Film opname met geluid: Door gebruik van het AVI format kan de Take-It S3 film met geluid opnemen op 320 x 240 pixels (20 beelden per seconde). De film-lengte is alleen gelimiteerd door de capaciteit van de optionele SD kaart.

* Eenvoudige aansluiting: Met de plug en play interface kunnen foto's eenvoudig overgezet worden van de camera naar een computer voor het bekijken en bewerken van de beelden. Via de AV-Out poort kunnen beelden en film op een tv afgespeeld worden.
* Driepoot-standaard ondersteuning (niet meegeleverd)
* Microfoon

* Energie bron: De Take-It S3 werkt op 2 AA batterijen (meegeleverd) en schakelt over op energiebesparing wanneer de camera langer dan
2 minuten niet gebruikt wordt.

Over Microtek:

Microtek - één van de grootste desktop scannerfabrikanten voor PC en Macintosh platforms, is in 1980 in Taiwan opgericht en biedt altijd producten van hoge kwaliteit gecombineerd met een `solution-out-of-the-box'. Microtek biedt waarschijnlijk de breedste range aan flatbed- en filmscanners die tegemoet komt aan de behoeften van de meeste eindgebruikers. Microtek kwaliteitsproducten zijn eenvoudig in gebruik en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
---

&copy2003 - DeMeern B.V. - Lid: Elmagroep