Gemeente Lisse


detail: Verspreiding gemeentegids

Deze week wordt huis-aan-huis in heel Lisse de nieuwe gemeentegids (editie 2003-2004) verspreid. De gids is een uitgave van Akse Media BV en is de enige officiële gemeentegids. Het is een complete wegwijzer van alle in de gemeente aanwezige voorzieningen en instanties, gemeentelijke diensten, gezondheidszorg, onderwijs, sport enzovoort. Ook presenteren zich diverse lokale bedrijven en de plaatselijke middenstand.

Aanpassingen doorgeven
Wanneer u wijzigingen of aanvullingen hebt voor de nieuwe gemeentegids stuurt u die dan naar gemeente Lisse, afdeling Bestuurszaken en Juridische Zaken, Postbus 200, 2160 AE Lisse. U kunt hiervoor gebruik maken van de bon achter in de gids. Bij ons binnengekomen correcties worden zo snel mogelijk verwerkt in de digitale gids. Deze is te raadplegen via onze website www.lisse.nl onder producten & diensten -> digitale gemeentegids van Lisse.

Ook af te halen
Als u de gemeentegids eind van deze week nog niet hebt ontvangen, dan kunt u de gids afhalen bij de receptie in het gemeentehuis. U kunt hier op werkdagen en op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur terecht. Op verzoek wordt de gids ook toegestuurd, telefoon (0252) 433 249.